Draag de juiste sportbh en voorkom klachten

13-09-2021 -

Sportbh's: functioneel, dynamisch, ventilerend

De noodzaak van een goede sportbh wordt door heel veel vrouwen vaak onderschat en afgeschoven als niet belangrijk. In de sportschool zie je maar al te vaak vrouwen, die niet de juiste bh dragen. Maar wist je dat je borsten tijdens het sporten heel veel te verduren hebben.

De banden eenmaal opgerekt kunnen zich niet herstellen en na verloop van tijd verslappen deze banden . Vergelijk het met een elastiek waar de rek uit is. Je borsten verliezen dus hun stevigheid. Denk niet: dat is voor mij niet van toepassing want ik heb toch geen grote borsten. Nee, ook kleine borsten hebben banden die het zwaar te verduren hebben.

Een sportbh is er om deze banden voldoende steun te geven, zodat je borsten minder kunnen bewegen en hun elasticiteit zullen behouden.

De sportbh's van Anita Active bijvoorbeeld beloven dat ze hun vorm behouden en dat doen ze ook ongeacht of ze worden gebruikt tijdens fitness, squash, hardlopen of tijdens het paardrijden. Zo behouden ook uw borsten een mooie vorm. Uitgebreide tests garanderen een uitstekende pasvorm en optimale steun bij ALLE sportsoorten. Voor kleine én grote cupmaten!

Sportbh’s zijn comfortabel, geven steun, zijn gemaakt van ademend materiaal dat het vocht niet vasthoudt, waardoor je dus geen schrijnende plekken op de huid krijgt.

Sport comfortabel, houd je borsten stevig dus koop een sportbh........